Scaled Agile in de Regulatory Context

In de huidige complexe en uitdagende regulatory omgeving zijn de verwachtingen van de wetgevende instanties continu en veeleisend. Afwegingen tussen kwaliteit en tijd zijn niet langer toegestaan. De reis naar Scaled Agile-levering waar veel bedrijven middenin zitten bemoeilijkt dit beeld. Toch is Agile per definitie verkennend van aard, waardoor de reis iteratief kan worden gedefinieerd. Het omvat de afweging van het niet precies weten waar je heen gaat, of wanneer je daar aankomt. Onze ervaring is dat werkelijk agile organisaties, paradoxaal genoeg, zowel stabiel (veerkrachtig, betrouwbaar en efficiënt) als dynamisch (snel, wendbaar en adaptief) zijn. Nergens is deze stabiliteit belangrijker dan in de regulatory context.

Cliënten ervaren vaak dat ontbrekende controle niet een gedeeld probleem is. De druk van leveringstermijnen en kwaliteit is voelbaar voor het senior management in de financiële organisaties. De delivery teams, hoe betrokken en professioneel zij ook zijn, zien controle vaak als een ‘vies woord’ – in feite kan het gebrek aan controle worden gezien als een deugd – die zich manifesteert in vrijheid en flexibiliteit – twee hoekstenen van het Agile-manifest. Agile zelf is niet het probleem, maar Scaled Agile kan niet van de ene op de andere dag worden geïmplementeerd. De overstap naar Agile zelf is een reis die moet worden beheerd en ondersteund, tot de organisatie volwassen genoeg is om hun rollen en verantwoordelijkheden op natuurlijke wijze te begrijpen.

Hoe we werken

Hoe we werken
Onze gelaagde aanpak werkt zowel op executive als op delivery niveau; we organiseren ook de interacties tussen deze twee. Onze vaardigheden en begrip zijn uniek, wat zich manifesteert in het samenbrengen van kennis met betrekking tot de reis, de regulatory context, organisatie van complexe programma’s binnen de context van Agile, de kennis om verandering in een organisatie te verankeren, evenals het pragmatisme om te weten wanneer prioriteit te geven aan volwassenheid boven levering, en vice versa. We doen dit voor de hele keten, van de executive tot het teamniveau, zonder een extra imperium op te bouwen. De implementatie is aangepast aan uw vereisten, de volwassenheid van uw organisatie en uw ambitie – wij passen ons aan uw behoeften aan.

Market themes

Regulatory Change

We provide strong coordination and effective change management for increasingly complex regulatory requirements.

Read more

Data Management

We help build auditable-repeatable processes to streamline the Data Management process.

Read more

Finance & Risk Data Engine

We help you get in control of the flow of your data – from the source to the product.

Read more

Scaled Agile in Regulatory Context

We help organizations become both stable and dynamic. Nowhere is this stability more important than in the regulatory context.

Read more

Sustainable Finance

We help financial institutions to implement sustainability regulations and integrate sustainability and climate risk.

Read more

Corporate Governance (3LOD)

We assist in arranging the risk function in an end-to-end manner.

Read more

Optimaliseer uw Agile way of working in de regulatory context.

Praat met Nick Prince of Janco Jordaan in een videogesprek.

Plan een gesprek
Of contact ons
Nick Prince Director
Janco Jordaan Manager