Over ons

ACE Management Consulting is een onderdeel van ACE + Company. Binnen deze zakelijke familie zijn ook Atomic Interim Professionals and ACT Regtech Solutions te vinden. Samen streven we ernaar om de capaciteiten en expertise van al onze merken te gebruiken.

We structureren alle kennis in expertgroepen, die we affinity groups noemen. Met deze affinity groups streven we ernaar expertise op te bouwen binnen ACE + Company, zodat we methodologieën en relevante casestudy’s kunnen creëren en marktonderzoek kunnen uitvoeren.

Omdat we vele jaren ervaring hebben op bestuurs- en bijna bestuursniveau met onze klanten in de financiële sector, begrijpen we de behoeften. Deze behoeften zijn voornamelijk tweeledig. Soms is er behoefte aan een team van professionals, een team van consultants om doelstellingen te bereiken. ACE management consulting is dan de aangewezen bron. Als er behoefte is aan een bepaalde functie in de organisatie, is ATOMIC de ideale partner.

ACE & Sustainability

Onze CO2 Compensatie

Duurzaamheid speelt een grote rol in het advieswerk dat we voor onze klanten doen. We geven advies over duurzaamheidsgerelateerde regelgeving, strategie en klimaatrisicobeheer. Via onze klanten kan de beperkte omvang en invloed van ACE worden benut om een maximale impact te hebben op de wereld om ons heen. Echter, ondanks onze omvang, laten we nog steeds een voetafdruk achter op ons milieu door het gebruik van goederen en energie en het reizen naar ons kantoor en onze klanten. ACE schat zijn CO2-voetafdruk op ongeveer 27 ton CO2-equivalent op jaarbasis. Dit is inclusief onze scope 1 en 2 directe uitstoot en onze scope 3 indirecte uitstoot. Om de impact van ACE op onze planeet te minimaliseren, compenseren we deze uitstoot volledig via Gold Standard gecertificeerde CO2-compensaties.

In 2023 kocht ACE 27 geverifieerde emissiereducties om te voorkomen dat 27 ton CO2-equivalent vrijkomt in de atmosfeer, waarmee onze volledige uitstoot van 2022 wordt gecompenseerd.

ACE & Brilliant Failure

Verklaring van het Recht Briljant te Mislukken

Wij zetten ons in voor het faciliteren en toegankelijk maken van leerervaringen. Hierbij omarmen we de mislukking als een belangrijk leermoment. Benieuwd? Lees hier onze verklaring.