Werken bij ACE


Werken bij ACE Management Consulting
Bij ACE streven we ernaar om voor iedereen een prettige werkomgeving te creëren. Om dit te realiseren, werken we actief aan onze cultuur en balans tussen werk en privé, omdat we geloven dat deze factoren de vreugde die mensen in hun leven ervaren sterk beïnvloeden. Hoe leuk we ons werk ook vinden, het is soms gemakkelijk om je persoonlijke leven te vergeten. Hoewel consulting geen 9 tot 5 baan is, vinden we het belangrijk om een ​​gezonde omgeving voor iedereen te creëren. Bij ACE moedigen we onze mensen aan om het evenwicht te bewaren in de energie die aan werk en privé wordt besteed.


Samenwerking ligt in de kern van ons bedrijf
We hebben een zeer dynamische en groeiende groep collega’s, met een pragmatische en no-nonsense instelling. We combineren ruime ervaring in verandermanagement, kennis van de financiële sector en vaardigheid in wet- en regelgeving. Samen met onze klanten werken we in kleine teams, wat uitgebreid on-the-job leren en continue groeikansen mogelijk maakt. Omdat we zo sterk gericht zijn op samenwerking, is ons prestatiemanagement erop gericht anderen in staat te stellen te slagen, zowel onze klanten als onze collega’s.

“Ik werk graag bij ACE: hier kan ik mijn persoonlijke interesses combineren met het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.”

Katharina Ortlepp

Wij zorgen voor een solide mix van groeimogelijkheden en leuke activiteiten
Uiteraard staat ook persoonlijke groei hoog in het vaandel, daarom stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld een uitgebreid opleidingsbudget, coaching en sparring. Daarnaast organiseren we het hele jaar door tal van sociale evenementen, zoals onze jaarlijks terugkerende Strategiedagen, teamevenementen, Funky Friday-borrels, offsites, een kerstdiner en meer!

Onze vacatures

Office Manager

Full time Amsterdam
Bekijk meer

Senior Consultant Financial Risk

Full time Amsterdam
Bekijk meer

Senior Manager Non-Financial Risk

Full time Amsterdam
Bekijk meer

Senior Manager Regulatory Change

Full time Amsterdam
Bekijk meer

Senior Manager Sustainable Finance

Full time Amsterdam
Bekijk meer

Het ACE-DNA laat zich omschrijven als pragmatisch, no-nonsense en deskundig. Om dit te weerspiegelen hebben we kernwaarden vastgesteld die het hart va onze organisatie vormen. Deze waarden sluiten op een onorthodoxe manier op elkaar aan, schijnbaar tegengesteld maar complementair, en creëren de energie waarmee we het meeste uit onszelf kunnen halen.

Uitmuntendheid & Balans
Wij evalueren en passen onze methodes continu aan om onze vaardigheden en capaciteiten te verbeteren en onze kennis uit te breiden.

We mikken op een balans tussen de rol van expert-adviseur en het onderdeel zijn van een team. Door een goede werk-prive balans te onderhouden, blinken we tegelijkertijd uit in wat we doen en hebben we plezier.

Vrijheid & Betrokkenheid
Wij maken het voor onze klanten mogelijk te focussen op hun kerntaken. In onze werkzaamheden geven we elkaar de vrijheid om te experimenteren en te groeien.

In nauwe samenwerking streven wij ernaar onze klanten succesvol te laten zijn. We zijn betrokken en we ondersteunen elkaar actief en ten alle tijden, door onderling respect te tonen en naar elkaar te luisteren.

Innovatief & Simpel
Wij zijn innovatief in onze kijk op het analyseren en organiseren van verandering, omdat we werken in een inspirerende omgeving en elkaar aanmoedigen om out of the box te denken.

We creëren inzicht en overzicht om onze klanten te helpen bij het verminderen van complexiteit, om in control te zijn en om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. We delen informatie en dragen onze kennis en kunde op een begrijpelijke en transparante manier over.

Verfijnd & Realistisch
We begrijpen wat onze klanten doen en hoe ze zich voelen. We begeleiden onze klanten richting het bereiken van het gewenste resultaat, en streven continu naar de hoogste kwaliteit in wat wij doen.

We delen onze unieke visie met onze klanten op een open en transparante manier, waarbij we elkaars kwaliteiten en bijdragen respecteren. We stellen eerlijke feedback op prijs en waarderen iedere kans om van een ander te leren

Procedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende vier stappen
Stap 1.

Ben jij toe aan je volgende uitdaging?

Solliciteer via de website.

Stap 2.

Evaluatie

We gaan je sollicitatie zorgvuldig beoordelen.

Stap 3.

Laten we elkaar leren kennen!

We zijn super enthousiast, en we zouden je graag beter leren kennen middels een introducerend videogesprek. Als er een match is, zul je nog twee interviews hebben met onze collega’s.

Stap 4.

Welkom aan boord!

Nadat je contract klaar is, maak je officieel deel uit van de ACE familie.

Ben jij klaar om een ACE'er te worden?

Klik hier om je volgende uitdaging te vinden!

Bekijk alle vacatures
Of contact ons