Data, Innovatie & AI

Haal uw voordeel uit innovatieve technologie

Wanneer nieuwe technologieën worden toegepast, worden deze vaak vervuild door vereisten van oudere systemen en onvolledige, onnauwkeurige data. Dit vormt een defensieve datastrategie die gericht is op het waarborgen van compliance en het minimaliseren van neerwaartse risico’s en blootstelling.

In de huidige snelle wereld van technologische verbeteringen en toegenomen concurrentie is een meer innovatieve en offensieve datastrategie, die een betere productontwikkeling mogelijk maakt en een concurrentievoordeel oplevert, essentieel.

ACE als uw strategische partner

ACE loopt voorop in het experimenteren, implementeren en onderzoeken van nieuwe technologieën zoals Blockchain, Machine Learning, NLP/G en AI in de financiële dienstverlening.

Door ACE als strategische partner aan uw datatraject toe te voegen, zorgt u ervoor dat de nieuwste technologieën worden gebruikt om waarde uit uw data te halen. Hierdoor krijgt u het inzicht dat nodig is om data-gedreven beslissingen te nemen en een toekomstbestendige strategie te bouwen.

In een eerdere opdracht ondersteunde ACE een wereldwijd opererende bank bij de vertaling van nieuwe regulatory requirements naar architectuur- en data requirements. ACE leverde een overzicht van alle acties voor de implementatie, inclusief een roadmap met mijlpalen.

Omarm de toekomst van regelgevende verandering met AI

In de voortdurend veranderende wereld van financiële regelgeving is voorop blijven niet slechts een voordeel; het is een noodzaak. ACE staat aan de voorhoede van deze verschuiving, waarbij AI en datascience worden ingezet om regelgevingsanalyse te revolutioneren.

Te midden van de voortdurende stroom van nieuwe mogelijkheden van AI presenteren wij een praktische benadering, waarbij AI op een vloeiende manier wordt geïntegreerd in bestaande teams en processen. Wij geloven in een toekomst waarin AI, in combinatie met onze menselijke expertise, zorgt voor regelgevende naleving zonder compromissen.

Laat ons u leiden op een op maat gemaakte AI-reis, waardoor u voorop blijft in het steeds veranderende financiële landschap.

Onze competenties

Ontdek de andere competenties waarin we u kunnen ondersteunen:

Financieel Risico Management

Wij helpen u bij het bewust nemen van risico’s

Lees meer

Operationeel Risico Management

Wij helpen u de controle te nemen over uw operationele risico’s

Lees meer

Compliance

Wij helpen u in het optimaliseren van uw compliance inspanningen

Lees meer

Regulatory en Management Reporting

Wij helpen u uw rapportages te stroomlijnen

Lees meer

Strategy Execution, Change Management & Orchestration

Wij helpen u de implementatie van veranderende wet- en regelgeving te optimaliseren

Lees meer

Haal uw voordeel uit innovatieve technologie.

Of contact ons
Nick Prince Partner Regtech Solutions
Iris Wuisman Partner Regulatory Strategy & Innovation