Strategy Execution, Change Management & Orchestration

In een constant veranderende omgeving wordt het steeds uitdagender om de touwtjes in handen te houden en strategische doelen te blijven halen. Naast politieke, ecologische en economische uitdagingen creëren nieuwe wet- en regelgeving een complex juridisch landschap waaraan (financiële) instellingen moeten voldoen. Nieuwe eisen vormen uitdagingen voor bestaand beleid, processen en technologie, en vragen ook om innovatie op het gebied van data en technologie.

Naast deze constante uitdaging hebben recente wereldwijde gebeurtenissen geleid tot ingrijpende veranderingen in werkwijzen en bedrijfsprocessen. Vandaar dat strategieën niet langer het traditionele “driejarenplan” kunnen zijn – ze moeten robuust maar flexibel zijn, gericht op vroege uitvoering en resultaten, zonder een duidelijke strategische richting op te offeren.

Bij ACE hebben we ervaring met het doorvoeren van strategische verandering van A tot Z. Wij geloven in het zo slank, niet-invasief en nuchter mogelijk maken van het proces. We combineren top-down- en bottom-up-benaderingen, waarbij we zowel uw ervaring als onze ervaring combineren om een ​​passende aanpak te creëren.

Door de nadruk te leggen op de afstemming van belanghebbenden (bijv. toezichthouders, aandeelhouders, zakenpartners, werknemers, leveranciers, klanten enz.), Zorgen we voor tractie en buy-in. We werken in kleine teams, schouder aan schouder met onze klanten, en faciliteren de bedrijfstransitie vanaf het begin.

ACE gedijt in multidisciplinaire omgevingen met hoge druk, waar een scala aan leiderschaps- en communicatiestijlen niet alleen wenselijk, maar ook essentieel zijn.

Onze competenties

Ontdek de andere competenties waarin we u kunnen ondersteunen:

Financieel Risico Management

Wij helpen u bij het bewust nemen van risico’s

Lees meer

Operationeel Risico Management

Wij helpen u de controle te nemen over uw operationele risico’s

Lees meer

Compliance

Wij helpen u in het optimaliseren van uw compliance inspanningen

Lees meer

Regulatory en Management Reporting

Wij helpen u uw rapportages te stroomlijnen

Lees meer

Data, Technologie & Innovatie

Wij helpen u het maximale uit innovatieve technologie te halen

Lees meer

Wilt u de implementatie van veranderende wet- en regelgeving optimaliseren?

Arthur Willigenburg or Lex Dekkema can tell you how in a video call.

Schedule a call
Of contact ons
Arthur Willigenburg Managing Partner/Founder
Lex Dekkema Managing Partner