Data, Innovatie & AI

Omarmen van verantwoorde AI in financiële dienstverlening

In de snel evoluerende wereld van vandaag worden financiële instellingen voortdurend uitgedaagd door een groeiende reeks voorschriften zoals de CSRD, DORA en de aankomende AI-wet. Het kan ontmoedigend overkomen om het tempo bij te houden, naleving te garanderen en deze verplichtingen om te zetten in strategische voordelen.

Bij ACE erkennen we dat het navigeren door deze complexiteit een strategische beslissing met zich meebrengt: simpelweg voldoen aan de minimumnormen, of deze aangrijpen als een kans om de operationele efficiëntie te verbeteren, de klantervaring te verbeteren en het concurrentievermogen te vergroten, terwijl tegelijkertijd digitale transformatie wordt gestimuleerd en risicobeheer wordt bevorderd.

Met onze expertise in verantwoorde AI helpen we financiële instellingen om veranderingen in de regelgeving succesvol te implementeren en deze capaciteiten in de organisatie te verankeren. We maken gebruik van geavanceerde AI-technologieën om regelgevingsanalyses te herdefiniëren en ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen voldoen aan de regelgevingsnormen, maar deze zelfs overtreffen.

ACE als uw strategische partner

Onze aanpak geeft uw leiderschap en uitvoerende teams cruciale inzichten en hulpmiddelen om zich door deze complexe regelgeving heen te slaan. We verdiepen ons in de essentie van verantwoorde AI, niet alleen om u voor te bereiden op aankomende wetgeving zoals de AI-wet, maar ook om het potentieel van AI volledig te benutten in het voordeel van uw instelling. We rusten bestuursleden en leidinggevenden uit met de kennis en tools die nodig zijn om door deze veranderingen te navigeren en een cultuur van innovatie en compliance te bevorderen.

Omarm de toekomst van regelgevende verandering met AI

Met ACE past u zich niet alleen aan veranderingen aan, u leidt ze ook. Door robuuste AI-capaciteiten binnen uw organisatie te ontwikkelen, zorgen we voor blijvende effecten die verder reiken dan onze samenwerking.

Samen zorgen we ervoor dat u veerkrachtig bent in de nieuwe regelgevingsomgeving en dat u gedijt, waarbij potentiële uitdagingen worden omgezet in kansen voor innovatie en leiderschap.

Onze competenties

Ontdek de andere competenties waarin we u kunnen ondersteunen:

Financieel Risico Management

Wij helpen u bij het bewust nemen van risico’s

Lees meer

Operationeel Risico Management

Wij helpen u de controle te nemen over uw operationele risico’s

Lees meer

Compliance

Wij helpen u in het optimaliseren van uw compliance inspanningen

Lees meer

Regulatory en Management Reporting

Wij helpen u uw rapportages te stroomlijnen

Lees meer

Strategy Execution, Change Management & Orchestration

Wij helpen u de implementatie van veranderende wet- en regelgeving te optimaliseren

Lees meer

Haal uw voordeel uit innovatieve technologie.

Of contact ons
Nick Prince Partner Regtech Solutions
Iris Wuisman Partner Regulatory Strategy & Innovation